Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astrele
Categorie: Timp liber

 

• Astrele ne provoacă, astăzi, să ne testăm profunzimile și calitățile interioare, inspirația este la cote mari, dar aspecte din trecut necesită rezolvare înaintea trecerii la acțiune pentru planurile de viitor.
• Acțiunile în foță nu ne prea ies astăzi, nu este momentul impulsivității și nici al detaliilor, ci al viziunii de ansamblu.
• Astrele ne aduc vibrația de concentrare și luciditate, ne limpezim gândurile și ne retragem pentru a ne evalua interiorul și acțiunile de până acum. Iată cum sunt influențate zodiile.
 

Berbec – Energia zilei poate fi fructuos implicată în activități plăcute și minuțioase, astrele favorizează parteneriatele și romantismul, sunt frumos aspectate surprizele inspirate.
Taur – Compromisuri profesionale, situații încurcate la muncă, nevoia de privire de ansamblu și evitare a lucrurilor mărunte care pot deruta, amânări ale planurilor, atenție la comportamentul rece.
Gemeni – Distrageri, astăzi, de la rezolvările zilei, astrele aduc blocaje în cursivitatea situațiilor, nevoia de a evita epuizarea, atenție la argumentele rezolvărilor, nevoia de rațiune, aprecierea abilităților.
Rac – Reevaluări în sfera sentimentală, astrele atenționează asupra blocajelor și tendinței de a-i manipula pe cei din jur, reorganizarea financiară, restrângere de cheltuieli.
Leu – Inițiative și inspirație, o zi excelentă pentru negocieri, astrele scot în evidență farmecul personal și puterea de convingere, încredere mai mare în forțele proprii.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: ISA și THURISAZ – Inspirație și amânări

Fecioară – Viziuni noi asupra situațiilor problematice, clarificări și rezolvări de probleme mai vechi, sprijin din partea unei persoane cu autoritate, șanse de câștiguri materiale suplimentare.
Balanță – Strălucire și apreciere în ochii celor din jur, putere de motivare a echipei, astrele favorizează succesul profesional, de evitat orgoliile, atenție la planurile financiare.
Scorpion – Astrele avertizează asupra tendinței de contrazicere, de evitat disputele, concurența și răzbunările, concentrarea atenției pe propria persoană și mai puțin pe defectele celor din jur.
Săgetător - Nevoia de comunicare și destăinuiri, astrele ajută formarea unor opinii obiective despre persoanele din jur, deschidere către opiniile celorlalți, schimbare de mentalități.
Capricorn – De evitat cu orice preț pesimismul care împiedică privirea de ansamblu asupra unor situații problematice, astrele dau impulsul spre dispute, blocajele pot fi depășite prin colaborare.
Vărsător – Detașare de tensiuni și agitație, blocaje emoționale, astrele vin cu frământări în zona emoțională, nevoia de echilibrare interioară și de colaborare cu partenerii.
Pești – O zi a rațiunii, în care sunt favorizate reorganizarea de buget, plata datoriilor, relațiile cu autoritățile și negocierile, șanse de beneficii financiare pe termen lung.

CITEȘTE ȘI: Apă caldă nu, scandal și circ da. Momente tensionate în ședința Consiliului Local

Back To Top