Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

condamnare mama gemenilor
Categorie: Actual
  • Judecătoria Ploiești a pronunțat, joi dimineață, soluția în dosarul privind-o pe mama celor doi copii de 2 ani care au murit în vara anului trecut, după ce au căzut de la etajul 10.
  • Femeia a fost găsită vinovată pentru ucidere din culpă.
  • Instanța a anunțat o condamnare la trei ani de închisoare, cu suspendare.

Mama gemenilor a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare, dar și la continuarea tratamentului medical pe care a fost obligată să-l urmeze tot prin instanță. De asemenea, aceasta va trebuie să frecventeze trei programe de reintegrare socială și să presteze ore de muncă în folosul comunității, la SGU Ploiești sau la Parcul Bucov.

“… condamnă pe inculpata V. A. V., la pedeapsa de 3 (trei) ani închisoare, sub aspectul săvârşirii la data de 11.08.2021 a infracţiunii de „ucidere din culpă”. (…) interzice inculpatei cu titlu de pedeapsă complementară, exercitarea drepturilor de a fi aleasă în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorităţii de stat, părintești și de a fi tutore sau curator, pe o perioadă de 5 ani. Executarea pedepsei complementare începe de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri de condamnare. (…) interzice inculpatei cu titlu de pedeapsă accesorie, exercitarea drepturilor de a fi aleasă în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorităţii de stat, părintești și de a fi tutore sau curator. (…) dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabilește un termen de supraveghere de 5 ani conform dispozițiilor art. 92 Cod penal. (…) obligă condamnata ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probațiune Prahova, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței şi orice deplasare care depășește 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informații şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existență. (…) impune condamnatei să frecventeze trei programe de reintegrare socială derulate de către Serviciul de Probațiune Prahova sau organizat în colaborare cu instituții din comunitate. (…) condamnata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 120 de zile în cadrul societăţii Servicii de gospodărire urbană Ploieşti S.R.L. sau în cadrul Administraţiei parcului memorial ,,Constantin Stere”, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate nu poate presta această muncă. (…) menţine măsura obligării la tratament medical cu privire la inculpata V. A. V. până la însănătoșire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol” este hotărârea instanței de fond.

VEZI ȘI: Gemenii au căzut de la etajul 10 în timp ce mama ar fi făcut live, pe Facebook

Judecătoria Ploiești s-a pronunțat în acest dosar după nu mai puțin de patru amânări.

VEZI ȘI: Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 va fi judecată pentru ucidere din culpă. Dosarul a fost trimis în instanță

Hotărârea de joi a instanței nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Back To Top