Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Noua varianta ocolitoare, soluție propusă pentru decongestionarea traficului din zona Mizil, are o lungime de peste 7,4 km și include intersecții cu drumurile DN 1B, DJ 102 K, DJ 100 H, precum și două poduri la km 4+100 peste râul Tohănenca și km 5+700 peste râul Ghighiu
  • Aleșii județeni au fost convocați, joi, la o nouă ședință pe ordinea de zi figurând inclusiv aprobarea declanșării procedurilor de expropriere pentru construirea variantei ocolitoare de la Mizil.

Noua variantă ocolitoare prevede un traseu cu o lungime de peste 7,4 km și include intersecții cu drumurile DN 1B, DJ 102 K, DJ 100 H, precum și două poduri la km 4+100 peste râul Tohănenca și km 5+700 peste râul Ghighiu. Traseul începe cu aproximativ 1000 de metri înainte de intrarea în Mizil, iar drumul ar urma să se intersecteze cu DJ 102K și ulterior din nou cu DN1B.

Citește și: Proiectul privind transferul CET Brazi către Ploiești, introdus pe ordinea de zi a ședinței CJ Prahova

Soluția de construire a variantei ocolitoare Mizil a fost avansată pentru decongestionarea traficului, noua șosea urmând să rezolve problema traficului în zona localităților Mizil, Gura Vadului, Vadu Săpat și Fântânele. Totodată, viitoarea variantă ocolitoare ar conduce la devierea traficului de mare tonaj, îmbunătățirea conectivității rutiere în zona urbană funcțională, dar și la extinderea intravilanului localității, conform raportului atașat la proiectul de hotărâre.

Proiectul se va afla, joi, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Prahova, propunerea fiind de aprobare a amplasamentului, dar și a declanșării procedurii de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere.

Sumele individuale estimate de către expropriator, aferente despăgubirilor pentru toate imobilele proprietate privată aflate pe coridorul de expropriere, figurează în cuantum total de 595.396,40 lei.

Citește și: Şosele de centură pentru 4 localităţi din Prahova, cu bani de la Ministerul Dezvoltării

Consiliul Județean Prahova a propus atragerea de finanțare pentru patru variante ocolitoare, respectiv la Mizil, Păulești, Comarnic și Câmpina

 

 

 

Back To Top