Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

orban
Categorie: Actual
  • Filiala județeană a partidului Forța Dreptei a fost lansată, oficial, miercuri, în prezența președintelui formațiunii politice, Ludovic Orban.
  • La eveniment a participat, alături de președintele filialei prahovene, deputatul George Ionescu, și fostul ministru al Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru.

Ludovic Orban a abordat subiectul crizei apei calde din Ploiești. „Nu contează că dau vina unii pe alții, problema trebuie rezolvată. Este inacceptabil ca în România, în mileniul trei, să nu existe apă caldă. Este inadmisibil. Primarul e PNL, președintele Consiliului Județean e PNL, premierul e PNL, dacă cei trei nu rezolvă problema înseamnă că nu vor să rezolve și mai înseamnă că nimeni din Ploiești nu ar mai trebui să voteze asemenea oameni cărora nu le pasă. Cum să stea oamenii în frig în Ploiești? E adevărat că s-a ajuns în această situație pentru că alții, de dinaintea lor, nu au făcut ceea ce trebuie la timpul lor. Nu poți să lași Ploieștiul într-o singură sursă de energie termică, cu o rețea făcută praf și cu o situație juridică mai mult decât ciudată”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, Ludovic Orban.  

Citește și Pas important pentru rezolvarea crizei apei calde. Consilierii ploieșteni au votat modificarea hotărârii de preluare a CET Brazi

Back To Top