Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ștafeta invictus
Categorie: Actual

 

• Ștafeta Veteranilor INVICTUS a luat, miercuri, startul din București și a fost primită la Ploiești de comandantul Bazei 2 Logistică „Valahia”.
• Acțiunea face parte din manifestările dedicate Zilei Armatei Române, care va avea loc pe 25 octombrie.
• Călătoria ștafetei integrează, în acest an, eforturile a peste 500 de atleți de a acoperi peste 3300 de kilometri, pentru promovarea respectului față de veteranii și eroii țării.

Ștafeta Veteranilor INVICTUS a luat astăzi startul din București și a fost primită la Ploiești de comandantul Bazei 2 Logistică „Valahia” și al garnizoanei, colonel inginer Constantin-Sorin Mimiligă.

„Este o tradiție la nivelul Ministerului Apărării Naționale ca, în fiecare an, ștefetele de alergători formate din militari, din voluntari, din persoanele care au fost în teatrele de operațiuni să participe într-o înlănțuire de ștafete pe trei trasee: roșu, galben și albastru, plecând din București sau din diverse localități ale țării și ajungând pe 25 octombrie la Carei. Noi facem parte din traseul galben. De această dată, am avut șapte alergători și bicicliști pentru traseul București-Ploiești, iar mâine vom avea cinci alergători care vor pleca din Ploiești la ora 7.30 și vor ajunge seara târziu în Brașov”, ne-a declarat colonel inginer Constantin-Sorin Mimiligă.

VIDEO LINK – PREDAREA ȘTAFETEI INVICTUS LA PLOIEȘTI

Aflată la cea de-a IX-a ediție, călătoria din acest an a ștafetei „integrează eforturile a peste 500 de atleți de a acoperi peste 3300 de kilometri, în scopul promovării valorilor naționale și a respectului față de veteranii și eroii României”, se precizează în comunicatul INVICTUS.
La eveniment, au fost mai fost prezenți subprefectul județului Prahova, Alexandru-Florin Vane, reprezentantul Primăriei municipiului Ploiești, Cătălin Șerban și comandantul Centrului Militar Județean, locotenent-colonelul Leonard-Constantin Pescaru.

FOTO: Cristina Antonela Boțocan, responsabil pentru activitatea de relații publice a Bazei 2 Logistică „Valahia”

CITEȘTE ȘI: De Ziua Educației, Ploieștiul și-a premiat olimpicii

Back To Top