Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ziua educației premii olimpici
Categorie: Știri locale
  • Sala mare a Teatrului “Toma Caragiu” din Ploiești a găzduit, astăzi, ceremonia de premiere a elevilor din municipiu care au obținut, în anul școlar trecut, rezultate foarte bune la concursuri și olimpiade.
  • Tot astăzi au fost decernate două distincții importante: “Profesorul Anului” și “Elevul Anului”.

Este deja o tradiție ca, la Ploiești, Ziua Educației să fie dedicată performanței. Astăzi, autoritățile locale i-au premiat pe elevii care au obținut rezultate la concursurile și olimpiadele derulate în precedentul an școlar, precum și pe dascălii care s-au ocupat de pregătirea lor.

Valoarea totală a premiilor a fost de aproximativ 75.000 de lei.

În afara acestor recompense, menite să-i motiveze și mai mult pe elevii ploieșteni care pot face performanță, tot miercuri au fost acordate și două distincții importante: Profesorul Anului și Elevul Anului. În 2022, la Ploiești, ambele titluri au fost oferite unor reprezentanți ai Colegiului Național “Ion Luca Caragiale” Ploiești.

Dana Lica a fost desemnată Profesorul Anului, fiind pentru a treia oară când coordonatorul Centrului Județean de Excelență Prahova, profesor de Informatică în cadrul CNILC, primește această distincție, în urma rezultatelor excepționale obținute de elevii săi, inclusiv pe plan internațional.

VEZI ȘI: Opt medalii pentru România, la Balcaniada de Informatică pentru Juniori. Elevii ploieșteni s-au remarcat din nou

VEZI ȘI: Profesorul Daniela Lica, cetățean de onoare al Ploieștiului

Elevul Anului este, probabil deloc surprinzător, Ștefan Cătălin Savu, de asemenea de la CNILC Ploiești. Cea mai recentă reușită a sa s-a concretizat în câștigarea, pentru al doilea an, al medaliei de aur la Balcaniada de Informatică pentru Juniori, dar acestea este numai unul dintr-un lung șir de premii obținute în anii de gimnaziu.

VEZI ȘI: Ziua Educației. Miercuri, pe 5 octombrie, nu se fac cursuri

Back To Top