Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ramatuelle fest
Categorie: Actual
  • La un an de la deschidere, Ramatuelle, centrul de evenimente unic ridicat de MRS Residence pe DN 1, la ieșire din Ploiești spre Brașov, vizavi de Pădurea Păulești, își deschide pentru prima dată porțile pentru publicul larg.
  • Evenimentul Ramatuelle Fest, va avea loc pe 14 octombrie începând cu ora 16.00, și se anunță a fi unul de excepție.

Întregul complex Ramatuelle poartă semnătura arhitectei Andreea Beșliu care, împreună cu echipa sa, a conceput acest spațiu ca o comuniune dintre arhitectură și natură, unde luxul este subliniat prin fiecare detaliu.

3Cu o capacitate totală de 1.300 de persoane și construite după un concept arhitectural propriu, fiecare sală de ceremonii este unică.

Fiind unul dintre cele mai mari centre de evenimente din România, Ramatuelle se întinde pe o suprafață impresionantă, de peste 80.000 mp, sălile de ceremonii fiind ridicate în jurul unui lac de 14.000 mp și al unei cascade artificiale.

Gazda evenimentului Ramatuelle Fest care va avea loc vineri, 14 octombrie, începând cu ora 16:00, este îndrăgitul Daniel Buzdugan, iar pe scenă vor urca membrii trupei Holograf, dar și alți invitați surpriză precum Dj Popovici sau Mariana Ionescu Capitănescu.

38Cei prezenți vor avea acces în restaurant și pe terasa din jurul piscinei infinite. De asemenea, vor putea vizita impresionantele saloane de evenimente, precum și întreaga proprietate. Seara vor avea loc concerte și un spectaculos foc de artificii.

Printre altele, vor fi primii care vor afla detaliile unuia dintre cele mai spectaculoase proiecte imobiliare care vor fi inaugurate în Ploiești: Grădinile MRS Residence, un ansamblu rezidențial unic, care urmează a fi construit Strada Alba Iulia din Ploiești.

Citiți și: În Nordul Ploieștiului, în continuarea MRS Residence Smart, va fi construit de la zero un cartier unde majoritatea locurilor de parcare vor fi subteran

Vino pe 14 octombrie la Ramatuelle, și, în afară de concertele și surprizele pregătite de organizatori, așteaptă-te să fii surprins la fiecare pas! Vezi cum se văd Nordul și Vestul Ploieștiului din perspectiva unică dată de infinity pool, sau uită-te către munții Văii Prahovei de pe terasa restaurantului de 5 stele.

Intrarea este liberă și nu este nevoie de programări.

Mai multe detalii găsiți AICI și pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Citiți și: Concert caritabil pentru Spitalul de Pediatrie. Veniturile obținute vor fi investite în extinderea Compartimentului de Primiri Urgențe

220216879 196034299175892 5173750377324206967 n

Back To Top