Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

MRS Residence Smart
Categorie: Economic
  • MRS, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari din Ploiești, pregătește un proiect de excepție în domeniul construcțiilor rezidențiale din România.
  • În Nordul Ploieștiului, în continuarea cartierului MRS Residence Smart, va fi construit de la zero un cartier unde majoritatea locurilor de parcare vor fi subterane.
  • Având o suprafață de peste 42.000 de mp, va fi una dintre cele mai mari parcări subterane de tip rezidențial din țară.

Noul cartier MRS Residence va fi construit pe un teren în suprafață de 64.800 mp va fi deservit inclusiv de o rețea subterană de străzi. Soluția folosită va transforma perimetrul de la suprafață al cartierului într-o uriașă grădină botanică, populată cu specii diversificate de copaci și plante.

Astfel, aproximativ 50.000 de mp, adică 85 % din suprafața terenului aferent proiectului, sunt destinați construcției blocurilor, aleilor pietonale și spațiilor verzi luxuriante, viitorul cartier devenind un plămân verde unic în Ploiești.

Pentru că cele mai multe locuri de parcare sunt subterane, la suprafață vor fi în special alei pietonale, parcuri, grădini, terenuri de sport, locuri de joacă și spații de relaxare.

Asta înseamnă că cei mai mici locatari se vor plimba și juca în deplină siguranță în incinta cartierului, fiind eliminat practic pericolul unor accidente provocate de mașini.

Ce ne-a atras atenția a fost modul de abordare al unui proiect de o asemenea anvergură în care primordial este pus accentul pe calitatea vieții viitorilor locatari: spațiile verzi, zonele de promenadă, locurile de joacă pentru copii.

Având în vedere anvergura și unicitatea proiectului care ar putea redesena modul de abordare a viitoarelor cartiere ale orașului, vă vom ține la curent cu detalii privind evoluția acestuia.

VEZI ȘI: MRS Residence este noul sponsor oficial al echipei Petrolul Ploiești

 

 

Back To Top