Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Florești
Categorie: Actual

Comuna Florești a depus și primit finanțare pentru două proiecte, în cadrul programului Național de Investiții “Anghel Saligny”.

După anunțarea rezultatelor, reprezentanții administrației locale au detaliat în ce constau proiectele care au atras, în localitate, investiții de peste 12 milioane de lei. “Cele două proiecte depuse pentru finanțare prin programul «Anghel Saligny» au fost aprobate. Rețeaua de canalizare va fi extinsă în tot satul Cap Roșu până în strada Frunzei și pe toate străduțele care mărginesc stânga-dreapta strada Unirii, până la Fabrica Michelin. În ceea ce privește rețeaua de alimentare cu apă, aceasta se va extinde cuprinzând zona Uzinei Electrice, strada Unirii și toate străduțele care o mărginesc stânga-dreapta. Echipa Primăriei Florești a depus un efort considerabil pentru ca aceste proiecte să obțină aprobarea Ministerului Dezvoltării și astfel, investițiile să fie finanțate din fonduri nerambursabile, adică zero cheltuieli din banii bugetului local”, au transmis reprezentanții Primăriei într-un comunicat de presă.

Back To Top