Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Liderul Sindicatului Transportatorilor de la TCE Ploiești, Ion Mișcă, a anunțat că, vineri, între orele 10.00 - 12.00, va fi grevă generală.
  • Conducerea TCE Ploiești susține că un astfel de protest este ilegal și a dat asigurări că transportul public se va desfășura în condiții normale.

După ce liderul Sindicatului Transportatorilor, Ion Mișcă, a anunțat că vineri, 23 septembrie, va fi grevă generală în transportul public local, conducerea TCE Ploiești susține, într-un comunicat de presă, că un astfel de protest este ilegal.

Citește și: Grevă la TCE. Vineri, între 10.00 și 12.00, transportul public nu va funcționa

Conducerea TCE S.A. a precizat că societatea nu a fost inștiințată până în momentul apariției informației în spațiul public despre existența vreunui conflict de muncă. 

Totodată, potrivit sursei citate, directorul general a contactat ceilalti membrii din conducerea Sindicatului care i-au confirmat că nu au știință despre acțiunea declanșată, anunțată și asumată public de către Ion Mișcă, liderul Sindicatului Transportatorilor.

Față de legalitatea acțiunii anunțate de președintele Sindicatului Transportatorilor din Ploiești, conducerea TCE Ploiești susține că o grevă generală este ilegală fără a fi parcurse etapele prevăzute de Legea 62/2011 - Legea Dialogului Social.

În ceea ce privește activitatea transportului public de călători în municipiul Ploiești, conducerea TCE Ploiești a transmis că asigură călătorii că transportul public se va desfășura în condiții normale, iar persoanele care vor încerca să împiedice acest lucru vor suporta rigorile legii, indiferent de poziția pe care o ocupă în cadrul societății.

Back To Top