Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • În noaptea de 9 spre 10 octombrie cei doi bărbați ar fi pătruns în sediul unei unui service auto din cartierul Mimiu și au sustras mai multe scule electrice în valoare de  6.200 de euro.
  • Joi au fost puse în aplicare teri mandate de percheziție domiciliară, la imobilele celor doi bărbați bănuiți, ocazie cu care a fost depistat și minorul în vârstă de 17 ani.

Polițiștii din cadru Poliției municipiului Ploiești-Biroul pentru Combaterea Furturilor din Locuință, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești au identificat și depistat joi doi bărbați bănuiți de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, fapă comisă în noaptea de 9 spre 10 octombrie a.c.

În fapt, în noaptea de 9 spre 10 octombrie a.c., cei doi bărbați ar fi pătruns în sediul unei societăți comerciale ce are ca obiect de activitate reparațiile în cadrul unui service auto, de unde au sustras mai multe scule electrice, prejudiciul cauzat fiind estimat la suma de 6.200 de euro.

În urma verificărilor efectuate, cele două persoane au fost identificate ca fiind un tânăr în vârstă de 17 ani și un bărbat în vârstă de 45 de ani.

Astfel, ieri, în timp ce desfășurau activități de depistare a celor doi bărbați, polițiștii l-au depistat în trafic pe bărbatul în vârstă de 45 de ani, fiind condus, ulterior, la sediul poliției.

În vederea administrării probatoriului, tot ieri, au fost puse în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, la imobilele celor doi bărbați bănuiți, ocazie cu care a fost depistat și minorul în vârstă de 17 ani.

În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

În baza probatoriului administrat, față de cei doi a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unor alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Back To Top