Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

USR
Categorie: Actual
  • Doi consilieri locali și unul județean au fost excluși din USR Prahova.
  • Aceștia sunt acuzați că nu respectă linia partidului şi că au participat la alegerile controversate din luna iulie, anulate de Biroul Naţional.

Conform surselor APH, Consilierul județean Mihai Neagu, consilierul local ploieștean Mihai Tonsciuc și consilierul local de la Breaza Cristi Ardelean au fost excluși din USR, iar fostul viceprimar al Ploieștiului, Magdalena Trofin, a fost suspendată din partid pentru o perioadă de șase luni. Deciziile pot fi contestate, dar, dacă vor rămâne valabile, consilierii excluși își vor pierde mandatele.  „Președintele Cătălin Drulă și conducerea națională a USR au dat dovadă de miopie politică și au evacuat din conducerea USR orice urmă de integritate pentru a măcelări opoziția internă (membri ai echipei Curaj din USR), favorizând loialitatea unei grupări din USR Prahova care s-a vândut cu totul PNL-ului”, a reacționat deputatul USR Mihai Polițeanu, cel care a fost debarcat din funcția de președinte al filialei prahovene în urma invalidării alegerilor din luna iulie.

Citește și Scandal fără sfârșit în USR Prahova. Polițeanu: „Au falsificat acte pentru a dobândi putere politică”. Apostol: „E mort din punct de vedere politic”

Back To Top