Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

caldă
Categorie: Actual
  • Val de critici pe rețelele de socializare.
  • Cu răbdarea ajunsă la maxim, ploieștenii au așteptat acest sfârșit de săptămână cu speranța că va fi reluată alimentarea cu apă caldă.
  • Deși primarul Volosevici a anunțat că vineri seara sau sâmbătă dimineață la robinete va curge apă caldă, acest lucru nu s-a întâmplat.

Ulterior declarațiilor primarului Andrei Volosevici, societatea care a preluat serviciul de termie al Ploieștiului a anunțat că reluarea distribuţiei de apă caldă se va face de vineri noapte, începând cu zona de vest a oraşului. Și, pentru că sâmbătă dimineață nici măcar blocurile din zona de vest a orașului nu beneficiau de apă caldă și căldură, ploieștenii și-a vărsat năduful pe rețelele de socializare.

„M-am săturat de atâta bătaie de joc! În vest, zona CFR nu este pic de apă caldă. Mulțumim Andrei Volosevici, mulțumim Primăria Ploiesti! Felicitări!”

„Parcă reluarea furnizării apei calde începea de aseară cu Vestul, în mod treptat. Nici acum nu e apă caldă, pe nicăieri. Nu se mai poate sta în apartamente datorită frigului. Totul este o bătaie de joc la adresa noastră. Cei responsabili ar trebui dați în judecată pentru genocid”

„Nu o sa uităm treaba asta în 2024 când vor fi alegeri locale! Să vedem atunci ce o sa fie”

Citește și Andrei Volosevici, primar Ploiești: „Duminică seara sau luni dimineață reluăm furnizarea de apă caldă”

„Avem instalații electrice de sărbători montate deja… cred ca apa caldă o sa vină odată cu Moș Crăciun”

Citește și Criza apei calde. Andrei Volosevici, primar: "Ploieștenii vor avea apă caldă în cel mai scurt timp"

„Plânge țeava din August! Se pare că suntem clovnii lor, ne-au păcălit iar!”

„Nu mă mai bazez pe intuițiile, presupunerile sau presimțirile domnului primar Minciunikă”

Citește și Termo Ploiești: Vom avea apă caldă treptat, începând din această noapte

Back To Top