Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Sportivii Sebastian Mihalache, Eduard Niţu şi Adrian Fierar, de la Secția Patinaj viteză a Clubului Sportiv Municipal Ploiești, au obţinut trei medalii de aur, două medalii de argint și două medalii de bronz.

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Ploiești a anunțat, marți, că sportivii Secţiei de Patinaj viteză au încheiat, în weekend, un stagiu de pregătire centralizată de trei săptămâni desfăşurat la Inzell (Germania) prin participarea la Campionatul Naţional de Sprint Open Seniori găzduit de patinoarul olimpic „Max Aicher Arena”.

Citește și: Petrolul încheie turul de campionat cu 20 de puncte, după victoria cu FC Argeș

Cei trei elevi ai lui Marius Băcilă – Sebastian Mihalache, Eduard Niţu şi Adrian Fierar – au obţinut trei medalii de aur, două de argint şi două de bronz.

Astfel, potrivit CSM Ploiești, Sebastian Mihalache a obținut locul I la 2×500 m, locul III la 2×1000 m și locul I în clasamentul general. Adrian Fierar s-a clasat pe locul III la 2×500 m, a obținut locul II la 2×1000 m și locul II în clasamentul general. Eduard Niţu s-a clasat pe locul I la 2×1000 m, locul VI la 2×500 m și locul V în clasamentul general.

Potrivit CSM Ploiești, accederea la competiţia din 20-23 octombrie a fost posibilă datorită participării la Concursul „Internationales Rennen”, desfăşurat în perioada 14-16 octombrie, în cadrul căruia cei trei sportivi au realizat baremele necesare care condiționau prezenţa la Campionatul Naţional.

Back To Top