Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

învățământ
Categorie: Actual

 

• Săptămână cu acțiuni științifice și culturale, la Universitatea Petrol-Gaze Ploiești, cu ocazia aniversării a 30 de ani de învățământ economic superior și 20 de ani de la înființarea Facultății de Științe Economice.
• Până pe 28 octombrie, instituția este gazda întrunirii comunității academice și a invitaților din Albania, Bosnia-Herţegovina, Iran şi Spania.

Comunitatea academică marchează aniversărea a 30 de ani de învățământ economic superior și 20 de ani de la înființarea Facultății de Științe Economice de la Ploiești. Până pe 28 octombrie, UPG este gazda unei serii de acțiuni științifice și culturale: o conferință internațională adresată cercetătorilor, sesiuni științifice studențești, workshop-uri, lansări de carte, momente culturale și artistice.

Manifestările sunt dedicate deopotrivă studenților, cadrelor didactice, reprezentanţilor comunității locale și naționale, reprezentȃnd o bună oportunitate pentru întâlnirea și relaționarea între membri ai comunitǎţii academice și invitați din mediul socio-economic, recunoscându-se astfel, oficial, aportul învățământului superior economic de la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești la dezvoltarea ecosistemului de business prahovean.

CITEȘTE ȘI: Studenţii și tinerele familii vor avea acces la credite de până la 15.000 de euro, garantate de stat, inclusiv pentru a plăti nunta ori chiria

Comunitatea academicǎ se bucurǎ, în această săptămână, de prelegerile unor profesori din Albania, Bosnia-Herţegovina, Iran şi Spania, care participǎ la evenimentele aniversare ale Facultății de Științe Economice. În plus, prezenţa unor profesori universitari prin programul ERASMUS oferǎ posibilitatea cadrelor didactice şi studenţilor de a dezvolta relaţii de colaborare pe plan didactic şi ştiinţific cu specialiştii strǎini aflaţi ȋn universitatea ploieșteană ȋn aceastǎ perioadǎ.

Învățământul economic universitar funcționează în Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești din anul 1992, dezvoltându-se continuu.

Programul complet al manifestărilor

Agenda 24 28 oct 20221

CITEȘTE ȘI: Psihoterapeut Maria Diana Drăghici: O abordare a învățământului românesc din perspectivă psihologică

 

Back To Top