Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

citații false
Categorie: Actual
  • IGPR a lansat un avertisment cu privire la o campanie de transmitere a unor mesaje în mediul on-line, atribuite instituției.
  • Poliția avertizează asupra faptului că nu transmite citațiile prin poșta electronică și le cere celor vizați să nu acceseze paginile indicate în astfel de mesaje.

Mesajele se prezintă sub forma unor citații asupra cărora Poliția Română atrage atenția că sunt false.

“ATENȚIE! Nu dați curs acestor tipuri de e-mail!

În situația în care primiți astfel de email-uri, nesolicitate, vă recomandăm să nu răspundeți, să nu accesați eventualele linkuri sau atașamente și să vă adresați celei mai apropiate unități de poliție sau online, pe portalul de petiții al Poliției Române - https://www.politiaromana.ro/ro/petitii-online ” este avertismentul publicat de IGPR.

La rândul său, Directoratul Național de Securitate Cibernetică a emis o nouă alertă privind acest tip de atacuri cibernetice:

“Aveți grijă să NU faceți clic pe link-urile din e-mailuri. Un link rău intenționat poate instala ransomware pe computer, ceea ce poate duce la chiar la afectarea rețelei organizației.

O modalitate bună de a vedea dacă un link este rău intenționat este să treceți peste link cu cursorul mouse-ului.

Dacă URL-ul afișează un domeniu diferit de cel  la care pretinde că se va conecta, evitați accesarea lui!”

Astfel de mesaje au mai fost transmise, în ultima perioadă, din partea unor instituții ca Jandarmeria Română sau ANAF, dar și din partea unor companii private.

Citiți și: Un nou atac cibernetic. Atenție la mesajele false sosite pe e-mail pentru clienții Netflix

Back To Top