Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Pompierii militari au fost în alertă, în ultimele 24 de ore, după ce opt incendii au izbucnit în Prahova, suprafața afectată fiind de 52,8 hectare.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova a lansat un apel către populație, reamintind faptul că utilizarea focului deschis în locuri cu pericol de incendiu şi pe timp de vânt este interzisă.

Citește și: Un tânăr din Câmpina și-a riscat libertatea pentru parfumuri și bijuterii de 800 de lei

Echipajele de pompieri au acționat, în ultimele 24 de ore, pentru stingerea a opt incendii de vegetație uscată și deșeuri menajere, care au afectat o suprafață de 52,8 ha. Incendiile au avut loc în localitățile Sângeru, Poienarii Burchii, Iordăcheanu, Gura Vadului și în municipiul Ploiești.

Citește și: Incendiu de vegetație la Tohani. Ard 50 de hectare

Cel mai puternic incendiu s-a produs în satul Tohani, comuna Gura Vadului. Pentru localizarea incendiului au acționat un ofițer și 16 subofițeri cu 2 autospeciale de stingere și o autospecială de primă intervenție și comandă. În sprijinul pompierilor militari, la aceasta intervenție au participat și primarul localității împreună cu peste 10 localnici. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 50 ha, intervenția fiind îngreunată din cauza vântului, a vegetației uscate înalte și a umidității scăzute.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova le reamintește cetățenilor că utilizarea focului deschis pentru curățarea terenurilor în condiţii de vânt şi fără respectarea măsurilor obligatorii de protecţie favorizează propagarea incendiilor la locuințele oamenilor, proprietăți sau la fondul forestier.

Citește și: Un șofer rupt de beat a fost găsit zăcând într-o stație de autobuz de pe Bd. Republicii

Utilizarea focului deschis în locuri cu pericol de incendiu şi pe timp de vânt, potrivit ISU Prahova, este interzisă. Pe lista de recomandări figurează realizarea arderii doar în locuri special amenajate, cu respectarea măsurilor ce se impun pentru împiedicarea propagării focului la vecinătăţi și supravegherea permanentă a arderii, precum şi stingerea jarului, după terminarea activităţii;

De asemenea, ISU Prahova le reamintește prahovenilor că arderea vegetaţiei uscate şi a resturilor vegetale este strict interzisă dacă nu se impune ca o măsură de carantină fitosanitară, iar în cazul realizării igienizării terenurilor prin ardere este obligatorie obţinerea acceptului de la Agenţia pentru Protecţia Mediului și a permisului de lucru cu focul, impunându-se, totodată, respectarea cu strictețe a măsurilor și regulilor de apărare împotriva incendiilor.

Back To Top