Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Ministerul Educației a convocat, miercuri seară, în regim de videoconferință, toți inspectorii generali și contabilii-șefi, pentru a analiza situația cu privire la situația burselor elevilor la nivelul întregii țări.
  • Ministerul Educației susține că banii necesari plății burselor au fost alocați din sumele defalcate de TVA și au fost virați în conturile trezoreriilor locale, fiind puși la dispoziția unităților administrativ-teritoriale.

Ministerul Educației a anunțat, după discuțiile cu inspectorii școlari că, joi, 27 octombrie 2022, va transmite o adresă prin care va solicita inspectoratelor execuția bugetului școlilor cu data de referință 30.10.2022.

Citește și: Serbările Toamnei la Vălenii de Munte. Lista artiștilor care vor urca pe scenă

Ministerul Educației anunțat că, urmare a analizei datelor puse la dispoziție de Ministerul Finanțelor, banii necesari plății burselor au fost alocați din sumele defalcate de TVA și au fost virați în conturile trezoreriilor locale, fiind puși la dispoziția unităților administrativ-teritoriale, pentru retragerea sumelor necesare, în baza unei cereri.

Din informațiile transmise de inspectoratele școlare în cadrul videoconferinței, există, în momentul de față, întârzieri legate de plata burselor cauzate fie de volumul foarte mare de dosare înscrise pentru verificarea eligibilității, fie de data organizării ședințelor pentru buget ale consiliilor locale. Tot joi, 27 octombrie, pentru a avea o situație clară la nivel de școli, fiecare inspectorat școlar va organiza videoconferințe cu directorii de școli din județ.

Citește și: Zeci de hectare de vegetație uscată afectate de incendii, în ultimele 24 de ore, în Prahova

Cu privire la circuitul fondurilor necesare burselor, Ministerul Educației a precizat că Ministerul Finanțelor a pus la dispoziție sumele pentru plata burselor în conturile trezoreriilor locale, iar unitățile administrativ-teritoriale retrag sumele necesare și le direcționează către școli.

Back To Top