Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Salvamontiștii prahoveni au fost în alertă, vineri seară, după ce un bărbat în vârstă de 41 de ani, din București, a căzut pe Jepii Mici și era la un pas să-și piardă viața.
  • Bărbatul, însoțit de soție și copil, nu avea echipament adecvat și nu cunoștea traseul, însă s-a aventurat să urce pe munte chiar dacă începea să se întunece.

Fără echipament, fără antrenament și fără să cunoască traseul, bărbatul a început să urce, alături de soție și copil, pe munte, cu toate că era foarte târziu pentru un astfel de traseu care are grad mare de dificultate.. 

Citește și: Accident pe Șoseaua Nordului din Ploiești - FOTO

În prima parte a traseului, potrivit Salvamont Bușteni, bărbatul a alunecat și a căzut din potecă mai bine de 10 metri. Printr-o minune s-a oprit pe o pantă foarte înclinată, deasupra unei săritori de peste 20 de metri, de unde de-a lungul anilor, nu a scăpat nimeni cu viața.

Soția victimei a sunat disperată după ajutor, iar salvamontiștii din Bușteni și Prahova au pornit într-o cursă contracronometru, doar că traficul de pe DN1 a făcut ca deplasarea acestora să fie aproape imposibilă. Salvatorii au fost nevoiti să stea în coloană ca oricare participant la trafic, pentru că nici până acum nu a fost aprobată legea ar permite folosirea semnalelor luminoase și acustice în caz de urgență.

Salvamont Bușteni a precizat că bărbatul, care abia se ținea, ar fi putut cu usurință să-si piardă viața. Din fericire, potrivit Salvamont Bușteni, rapiditatea deplasării echipei de salvare în teren accidentat a făcut ca încă o viață de om să fie salvată în ultimul moment.

La acțiune au participat echipaje de salvatori de la Salvamont Bușteni și Salvamont Prahova.

salvamont-busteni-8.jpg

salvamont-busteni-5.jpg

salvamont-busteni-5.jpg

 

Back To Top