Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

doliu isu prahova
Categorie: Actual
  • Pompierii prahoveni sunt în doliu. S-a stins din viață col. (r) Gheorghe Marian Burloi, inspector șef al ISU Prahova în perioada 2004 – 2009.
  • Col. Gheorghe Marian Burloi va fi înmormântat astăzi, cu onoruri militare.

“Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Șerban Cantacuzino» al Județului Prahova a primit cu profundă tristețe vestea trecerii în neființă a celui care timp de 5 ani a îndeplinit funcția de Inspector șef al ISU Prahova, domnul colonel (r) Burloi Gheorghe Marian.

Născut la data de 08.08.1954, în localitatea Pogoanele, județul Buzău, a absolvit Școala de ofițeri – arma Pompieri, iar în data de 20.08.1976 a fost repartizat la Grupul de Pompieri al județului Prahova.

Pe parcursul întregii sale cariere militare s-a remarcat ca o persoană cu o gândire matură, cu o abilitate deosebită de a găsi soluții rapide în diferite situații și cu o bună capacitate de relaționare interumană, a dat dovadă de tact și fermitate în raporturile de serviciu, de responsabilitate față de sarcinile și misiunile încredințate.

Ca urmare a rezultatelor pozitive obținute pe timpul îndeplinirii funcțiilor de ofițer, dar și pe parcursul misiunilor desfășurate, în luna august a anului 2004  a fost numit în funcția de Inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Șerban Cantacuzino» al județului Prahova.

Cu dragoste pentru arma pompieri, a făcut cinste uniformei militare timp de 33 de ani.

Ne exprimăm întreaga compasiune și adresăm sincere condoleanțe familiei îndoliate și tuturor celor care l-au iubit și apreciat pe colonelul (r) Burloi Gheorghe Marian” este mesajul publicat de ISU Prahova pe pagina de Facebook a instituției.

Funeraliile, cu onoruri militare, vor avea loc sâmbătă, 29 octombrie, începând cu ora 12:00, la Biserica „Sfântul Andrei”, situată pe str. Andrei Mureșanu din municipiul Ploiești.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Condoleanțe familiei îndoliate!

Citiți și: Prof. univ. dr. ing. Florinel Dinu, rectorul Universității Petrol-Gaze din Ploiești, s-a stins din viață

Back To Top