Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mari arși
Categorie: Actual
  • La 7 ani de la tragedia din Colectiv, România are un mecanism de transfer pentru marii arși, dar numărul pacienților de acest fel care ajung în străinătate este la fel de mic ca înainte.
  • De la începutul anului, au fost făcute doar 10 transferuri, deși, anual, în țara noastră se înregistrează 600 – 800 de cazuri de pacienți cu arsuri grave, pe suprafață mare a corpului, iar România nu are niciun centru dedicat acestora.

În răspunsul la o solicitare transmisă de HotNews, cu privire la transferuri ale pacienților mari arși, Ministerul Sănătății menționează că “în perioada cuprinsă între 1 ianuarie 2022 - 28.09.2022 au fost transferați pentru tratament în străinătate un număr de 10 pacienți cu arsuri”, în timp ce, “în perioada cuprinsă între 1 ianuarie 2021 până la finele lunii septembrie 2021, au fost transferați pentru tratament în străinătate un număr de 22 de pacienți cu arsuri.”

În perioada 2016 - 2020, înainte de aprobarea Mecanismului de transfer, România a efectuat 40 transferuri internaționale de pacienți mari arși, scrie HotNews, arătând că protocolul nu a schimbat nimic în gestionarea acestor cazuri extrem de grave.

România are cei mai mulți mari arși din Europa - între 600 și 800 de pacienți mari arși anual, notează sursa citată, subliniind și că România nu are, la 7 ani de la incendiul din clubul Colectiv, niciun centru specializat în astfel de cazuri.

Citiți și: Bacterie multirezistentă la toate antibioticele. Medic: “Dacă nu facem ceva, nu va mai fi nevoie de încă un război mondial”

Citiți mai multe pe HotNews.

Foto ilustrație

Back To Top