Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Accidentul s-a produs vineri, în jurul orei 17.00, pe Bulevardul Republicii din Plopeni. 
  • Un adolescent în vârstă de 16 ani a ajuns la spital. 

Un accident rutier în care au fost implicați doi adolescenți care se deplasau pe scutere a avut loc vineri în jurul orei 17.00 în Plopeni. Evenimentul s-a produs pe Bulevardul Republicii din oraș, în jurul orei 17.00. 

Potrivit IPJ Prahova, polițiștii din cadrul Poliției orașului Plopeni au fost sesizați de către un minor în vârstă de 16 ani despre faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier, pe strada Republicii din oraș.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au identificat cei doi tineri, cu vârstele de 14, respectiv 16 ani, implicați în eveniment, care conduceau două motocicluri.

În urma impactului, tânărul în vârstă de 16 ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Cu ocazia verificărilor celor doi tineri în bazele de date a rezultat faptul că minorul în vârstă de 14 ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Citește și:  Doliu la ISU Prahova. Fostul inspector șef, col. (r) Gheorghe Marian Burloi, s-a stins din viață

Totodată, motociclul condus de acesta, nu figura ca fiind înmatriculat. Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat și vătămare corporală din culpă.

Back To Top