Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

interventie salvamont
Categorie: Actual
  • Intervenția salvatorilor montani de vineri seară, din Bucegi, readuce în atenție un subiect vechi, despre secundele care pot face diferența între viață și moarte.
  • Salvamontiștii spun că sunt singurul serviciu de urgență din țară și singurii salvatori montani din Europa care nu au prioritate în trafic.
  • Pe Valea Prahovei, în weekend, tocmai când există cele mai multe solicitări de salvare, echipajele Salvamont pierd timp prețios în blocajele din trafic. 

Misiunile Salvamont salvează vieți. Iar în astfel de cazuri, câteva secunde pot face diferența între un succes și un eșec ce poate costa o viață. A demonstrat-o, încă o dată, intervenția de vineri seară, din Bucegi. În timp ce salvatorii montani erau blocați în traficul din Bușteni, un bărbat care urcase pe munte neechipat și complet nepregătit ajunsese, la propriu, la un pas de moarte. Turistul a așteptat ajutorul sprijinit de un petere de stâncă, deasupra unei râpe de zeci de metri, agățat de un trunchi uscat și subțire de copac.

Citiți și: Operațiune de salvare în Bucegi. Un bărbat a căzut pe Jepii Mici - FOTO

Salvamontiștii spun că, de opt ani, proiectul de lege care le-ar permite să utilizeze în trafic semnale acustice și luminoase, deci să ajungă mai repede la cei care au nevoie de ajutorul lor, zace în Parlament.

“Salvamont România este singurul serviciu de urgență din țară și singura structură de salvare montană din Europa, care nu beneficiază de prioritate în trafic. Mașinile noastre de intervenție pierd timp prețios, blocate în trafic, în deplasarea lor către punctele de acces pedestru în munte. Timpul poate face diferența dintre viață și moarte.

Sperăm ca inițiativa legislativă, pentru aprobarea utilizarii semnalelor acustice si luminoase de catre autovehiculele de intervenție Salvamont, aflată în Parlamentul României de 8 ani, să fie în sfârșit aprobată de Camera Deputaților”, au scris cei de la Salvamont Prahova, după incidentul de aseară.

Proiectul a fost depus în Parlament în martie 2014 și a fost respins de Senat, ca primă cameră sesizată, în aprilie 2019.

Back To Top