Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Câmpina
Categorie: Actual
  • Primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a anunțat reînceperea lucrărilor de reparare a străzilor și trotuarelor din localitate.
  • „Infrastructura orașului este o prioritate pentru mine și echipa mea din Primărie!”

„Vă anunț că am început repararea străzilor și trotuarelor din municipiu și vreau să subliniez că este vorba despre lucrări de reparații, nu de modernizări. Reparăm străzile prin plombare și covoare asfaltice, acolo unde este necesar acest lucru și ridicăm la cotă capacele căminelor și grătarele gurilor de canalizare. Avem un prim lot de străzi pe care le reparăm până la sfârșitul anului, iar anul viitor, în primăvară, continuăm cu alte străzi. Am vrut să insist asupra faptului că sunt lucrări de reparații, pentru că modernizarea integrală a străzilor va fi realizată după schimbarea conducetlor de apă de către Hidroprahova SA, prin proiectul cu Fonduri Europene!

Nu putem sparge acum străzile, pentru ca apoi să fie sparte din nou pentru lucrările la rețeaua de apă și canalizare!

Vreau să vă amintesc și de faptul că avem în licitație, în etapa de evaluare financiară, reabilitarea unor străzi: Buciumului, Fagului, alee din Independenței, alee din str. Muncii și alee din str. Tg. Mureș, la care se va adăuga apoi și str. Vlahuță. Toate acestea vor fi reabilitate prin covoare asfaltice.

Tot în faza de licitație avem și proiectarea și execuția lucrărilor de refacere a infrastructurii afectate de calamități și e vorba de străzile Plevnei și Pictor N. Grigorescu. Infrastructura orașului este o prioritate pentru mine și echipa mea din Primărie!”, a transmis Alin Moldoveanu, primarul municipiului Câmpina.

 Citește și Primăria Câmpina va cumpăra autobuze electrice din fonduri europene

Back To Top