Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

consulat bosnia herțegovina
Categorie: Actual

 

• În această săptămână, la Ploiești, a fost deschis consulatul onorific al Republicii Bosnia-Herțegovina la Ploiești.
• Rolul instituției este de a deschide noi oportunități de colaborare în domeniul economic și cultural.

Începând din această săptămână, în sediul Camerei de Comerț și Industrie Prahova funcționează consulatul onorific al Republicii Bosnia-Herțegovina la Ploiești.

CITEȘTE ȘI: Ministerul Justiției întărește protejarea victimelor actelor de violență prin promovarea Legii privind ordinul de protecție

„Am avut deosebita plăcere să particip la deschiderea consulatului onorific al Republicii Bosnia-Herțegovina la Ploiești, consulat ce își are sediul în cadrul Camerei de Comerț și Industrie Prahova.

După 26 de ani de relații diplomatice bilaterale, noul consulat de la Ploiești condus de Dl. Consul Onorific Marius Marinescu va consolida legătura dintre comunitățile noastre, deschizând noi oportunități de colaborare în domeniul economic și cultural.
În cadrul discuțiilor cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Bosnia-Herțegovina, Dl. Slaviša Čeranić, am reiterat sprijinul autorităților locale pentru dezvoltarea relațiilor bilaterale în domeniul economic, social și educațional.

Urez mult succes echipei consulare a Republicii Bosnia-Herțegovina la Ploiești!”, a scris pe contul său dintr-o rețea de socializare Daniel Nicodim, viceprimar al Municipiului Ploiești.

„Deschiderea Consulatului Onorific al Bosniei și Herțegovinei, la Ploiești, reprezintă un alt capitol din viața mea.
Noua postură, aceea de Consul Onorific vine cu provocarea de a fi mai prezent în viața orașului, a județului și chiar a țării.
Mulțumesc Excelenței sale, domnului Ambasador al Bosniei și Herțegovinei, Slavisa Ceranic, pentru încrederea pe care mi-a acordat-o, alegându-mă să ajut, din noua postură, la îmbunătățirea relațiilor economice, culturale, social-sportive și nu numai, dintre țările noastre!”, a scris Marius Marinescu, consulul onorific la Ploiești.

CITEȘTE ȘI: Salvamont, singurul serviciu de urgență din țară care nu are prioritate în trafic. Legea zace de opt ani în Parlament

Back To Top