Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Doi adolescenți, ambii în vârstă de 16 ani, au distrus un chioșc din Bușteni. 
  • Chiar dacă nu au furat nimic, aceștia sunt cercetați pentru distrugere. 

Vineri, polițiștii din cadrul Stațiunii Bușteni au identificat și depistat două persoane bănuite de săvârșirea unei infracțiuni de tentativă la furt calificat și unei infracțiuni de distrugere.

Citește și:  Accident pe DN1 la Cornu. Două persoane au ajuns la spital

În fapt, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 10: 00, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Bușteni au fost sesizați de către o femeie despre faptul că persoane necunoscute ar fi spart geamul chioșcului pe care îl administrează, în municipiu, fără a sesiza lipsa vreunui bun.

În urma activităţilor investigativ-operative desfășurate, persoanele bănuite de comiterea faptelor au fost identificate și depistate ca fiind doi minori în vârstă de 16 ani, din stațiune.

Citește și: Salvamont, singurul serviciu de urgență din țară care nu are prioritate în trafic. Legea zace de opt ani în Parlament

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de tentativă la furt calificat și distrugere.

Back To Top