Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Accidentul rutier s-a produs, duminică seară, la intersecția străzii Sitarului cu strada Cerceluș din Ploiești, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.
  • Unul dintre conducătorii auto implicați, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a fost descarcerat și a necesitat transportul la spital.

Inspectoratul de Poliție Prahova a anunțat că accidentul rutier s-a produs între un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani și un alt auto condus de o femeie în vârstă de 40 de ani.

Citește și: Cutremur de 3,1 grade Richter, la 77 de km de Ploiești

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova, precum și echipaje medicale.

Potrivit ISU Prahova, bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost descarcerat, asistat medical și, ulterior, a fost transportat la spital. Alte două persoane, o femeie în vârstă de 40 de ani, și o fetiță în vârstă de 7 ani, au refuzat asistența medicală.

Citește și: Mai multe zile libere pentru bugetari în 2023. Proiect propus de Ministerul Muncii

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Inspectoratul de Poliție Județean Prahova a anunțat că traficul auto este dirijat.

 

Back To Top