Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Trei noi zile libere suplimentare vor avea bugetarii în 2023, conform unui proiect de hotărâre de Guvern propus de Ministerul Muncii.
  • Zilele libere suplimentare ar urma să fie recuperate prin prelungirea programului de muncă.

Angajații din instituții publice și autoritățile publice vor beneficia de trei noi zile libere în 2023. Cel puțin așa prevede un proiect de hotărâre de Guvern propus de Ministerul Muncii.

Citește și: Accident la Fântânele. Două autoturisme și o căruță, implicate

Astfel, dacă proiectul de hotărâre de Guvern va fi aprobat, bugetarii ar urma să nu se ducă la muncă în zilele de ziua de 23 ianuarie, 2 iunie și 14 august 2023.

Pentru recuperarea zilelor de muncă stabilite ca zile libere, conform proiectului, instituţiile şi autorităţile publice îşi vor prelungi corespunzător timpul de lucru până la data de 28 februarie 2023, 30 iunie 2023, respectiv 31 august 2023.

Măsura nu se va aplica în cazul locurilor de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită caracterului procesului de producţie sau specificului activităţii.

 

Back To Top