Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Negulescu
Categorie: Actual
  • Fostul procuror Mircea Negulescu a fost achitat luni într-un dosar al fostei secții speciale pentru magistrați (SIIJ), potrivit minutei Înaltei Curți de Casație și Justiție.
  • Dosarul privea presupuse abuzuri împotriva fostului deputat PSD Vlad Cosma, judecat la rândul lui pentru corupție și evaziune fiscală.

Sentința Înalte Curți nu este definitivă, putând fi atacată cu apel. Dosarul a fost intrumentat în 2020 de procurorul Adina Florea. Negulescu este acuzat de cercetare abuzivă, influențarea declarațiilor martorilor și participație improprie la inducerea în eroare a organelor judiciare sub modalitatea instigării în formă continuată.

Potrivit procurorului SIIJ, în mandatul său de procuror la Parchetul Curții de apel Ploiești, Negulescu l-ar fi constrâns pe omul de afaceri Răzvan Alexe să îl denunțe pe fostul deputat PSD, Vlăduț Cosma. În iulie 2019, fostul procuror Mircea Negulesu și fostul procuror DNA Lucian Onea au fost trimiși în judecată de Adina Florea într-un alt dosar penal aflat pe rolul Înaltei Curți.

Citește și ANAF. Niciun cumpărător la licitația pentru terenurile Elenei Udrea

Back To Top