Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ANAF terenuri udrea
Categorie: Economic

 

• ANAF nu a reuşit să vândă terenurile aparţinând fostului ministru Elena Udrea, pentru că, la licitaţia din 27 octombrie, nu s-a prezentat niciun cumpărător.
• Este vorba despre un grup de șase terenuri a cărui valoare va fi scăzută la viitoarea vânzare. 
• Află mai jos și ce mașini ale Elenei Udrea scoate ANAF la licitație pe 8 noiembrie.

Potrivit procedurii obișnuite, ANAF va fi nevoită să scadă preţul grupului de şase terenuri ale Elenei Udrea de la aproximativ 800.000 de euro (inclusiv TVA) cu 25%, la aproximativ 600.000 de euro. Potrivit președintelui ANAF, Lucian Ovidiu Heiuş, preţul de pornire pentru cele şase terenuri, în cadrul licitaţiei, era de 3,296 milioane de lei, fără TVA.

Reducerea preţului nu înseamnă neapărat şi că preţul de vânzare va fi mai mic. În trecut, au fost situaţii în care s-a pornit de la un preţ redus şi a vândut la o valoare mai ridicată chiar decât preţul iniţial, relatează adevărul.ro.

CITEȘTE ȘI: Ploiești. ANAF scoate la licitație două mașini care i-au aparținut lui Ioan Niculae

Terenurile sunt situate în apropierea lacului Străuleşti și sunt vândute pentru recuperarea prejudiciilor în dosarele penale în care a fost condamnat fostul politician.

,,ANAF a scos la licitaţie şase terenuri ale doamnei Elena Udrea pentru a recupera prejudiciul din dosarul penal Gala Bute. Valoarea acestor terenuri este de 3,296 milioane de lei. Toate amănuntele legate de această licitaţie le găsiţi pe site-ul ANAF-ului. La fel, sunt scoase şi două autoturisme aparţinând tot debitoarei", a spus  Lucian Ovidiu Heiuş, la o întâlnire cu jurnaliştii, mai relatează sursa citată. Potrivit şefului ANAF, prejudiciul total este de 8,117 milioane de lei, adus Autorităţii Naţionale de Turism.

Pe lângă acestea, mai sunt scoase la vânzare două autoturisme: un Fiat 500 la preţul de pornire de 35.368 de lei şi un Mercedes-Benz la preţul de pornire de 37.971 de lei. Licitaţia este programată pe 8 noiembrie.

Heiuş a menţionat că a fost pus sechestru şi pe nişte terenuri în localitatea Nana, care urmează să fie valorificate, dar şi pe 50% din acţiunile Eurohotels, deţinute de Udrea.

Mai multe pe adevărul.ro

CITEȘTE ȘI: ANAF. Scade numărul chiriilor declarate la Fisc

Back To Top