Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Un turist a fost la un pas provoace un incendiu masiv de vegetație duminică lângă Crucea Eroilor din Caraiman. 
  • Jandarmeria Prahova a anunțat că bărbatul a fost identifica și sancționat. 

Incidentul a avut loc în weekend, în Bucegi, potrivit ghidului montan Gabriel Jugănaru, care a postat detalii și imagini (VEZI VIDEO AICI) pe pagina sa de Facebook

Potrivit IJJ Prahova, jandarmii montani din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova au fost informați de către un ghid montan despre faptul că, o persoană ce făcea parte dintr-un grup de turiști, a folosit o artificie pe pajiștea din apropierea Crucii Caraiman, aprizând iarba uscată din zonă.

Din pricina curenților de aer și a vegetației uscate, focul s-a extins imediat, însă cu sprijinul persoanelor din grupul de turiști, acesta a fost stins într-un timp scurt, evitându-se propagarea incendiului în zona Crucii Caraiman.

Jandarmii montani au identificat persoana în cauză, aceasta fiind sancționată contravențional cu suma de 3000 lei pentru "arderea vegetației pajiștilor fără respectarea prevederilor legislației în vigoare", în conformitate cu "Ordonanța de Urgență nr. 34/2013 privind organizarea, administrarea și exploatarea pajiștilor permanente...".

Citește și:  Autostrada Ploiești – Brașov. Cu cinci variante de traseu, toate de peste 8,5 miliarde de euro, proiectul are șanse minime să devină realitate

”Orice început de incendiu pe care îl observaţi, vă rugăm să îl transmiteți în cel mai scurt timp jandarmilor montani sau la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.” au precizat reprezentanții IJJ Prahova prin intermediul paginii de Facebook. 

Back To Top