Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Acțiunea de control s-a desfășurat în baza „Planului de acțiune OZONUL”
  • Societatea nu deținea o evidență a deșeului de tipul „lichid sistem aer condiționat” generat din operațiunile de tratare a vehiculelor scoase din uz.

Garda de Mediu Prahova a sancționat cu amendă în valoare de 7500 lei un service auto din Municipiul Ploiești , în urma unui control efectuat împreună cu reprezentanți ai IPJ Prahova .

Acțiunea de control s-a desfășurat în baza „Planului de acțiune OZONUL” și a avut ca scop verificarea operațiunilor derulate de persoanele fizice/juridice care comercializează și utilizează substanțe care diminuează stratul de ozon/gaze florurate cu efect de seră.

Astfel s-a constatat că societatea nu deținea o evidență a deșeului de tipul "lichid sistem aer condiționat" generat din operațiunile de tratare a vehiculelor scoase din uz.

În urma constatărilor, comisarii de mediu Prahova au trasat în sarcina operatorului măsuri de reamenajare a zonei de stocare a deșeurilor fluide și a bateriilor generate din dezmembrarea vehiculelor scoase din uz, cu respectarea legislației de mediu precum și evidențierea cantităților de deșeuri regăsite pe amplasament.

Back To Top