Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

elevi
Categorie: Actual
  • „Ministerul Educației descurajează practicile unităților de învățământ care trec la „orarul de iarnă” și reduc durata orelor și a pauzelor”, se arată într-o informare a Ministerului.
  • Instituția transmite că „date fiind pierderile în învățare generate de perioada pandemiei, orice minut de școală contează”.

„Considerăm că, în condițiile meteorologice pe care le putem observa cu toții, o astfel de interpretare a cadrului legal este discreționară și inadecvată”, se arată în informarea menționată. Conform aceleiași surse, Ministerul Educației a trimis inspectoratelor școlare o adresă prin care a solicitat ca școlile să fie susținute să-și păstreze orarul normal: „Date fiind pierderile în învățare generate de perioada pandemiei, orice minut de școală contează. De aceea, am trimis inspectoratelor școlare o adresă prin care am solicitat ca școlile să fie susținute să-și păstreze orarul normal, manifestându-ne dezaprobarea față de obiceiul trecerii la „programul de iarnă”. Rugăm, pe această cale, directorii, profesorii, elevii și părinții să susțină apelul pe care l-am lansat și să depună toate eforturile, astfel încât să nu mai existe practici și acțiuni ce pot conduce la pierderi de învățare”. „Nu considerăm că situația meteorologică actuală reprezintă un argument valid în fundamentarea deciziilor de reducere a duratei orelor”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Ministerului Educației, Corina Popa.

Citește și Casa Căsătoriilor, noi negocieri. Merită 900.000 de euro?

Back To Top