Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Aleșii locali ploieșteni au aprobat, luni, criteriile care vor sta la baza întocmirii listei de priorități pentru acordarea locuințelor sociale din Ploiești. 
  • Pot depune cereri pentru închirierea unei locuințe persoanele care au domiciliul în municipiu și care nu au deținut în proprietate o locuință după 1990. 

 Ploieștenii cu venituri reduse, care au domiciliu în municipiu, pot solicita o locuință la Primăria Ploiești, dacă nu au deținut în proprietate o casă după 1990. Astfel, au acces la o locuință socială, în vederea închirierii, familiile sau persoanele cu un venit mediu net lunar pe persoană, realizat în ultimele 12 luni, sub câștigul salarial mediu net lunar pe total economie.

Citește și: Cât vor plăti ploieștenii pentru gigacalorie, în iarna 2022 – 2023

O condiție obligatorie este ca titularul cererii de locuință și ceilalți membrii ai familiei acestuia să nu fi înstrăinat o locuință după data de 1 ianuarie 1990 și să nu fi beneficiat de sprijinul statului în credite pentru realizarea unei locuințe. Mai mult, titularul cererii nu trebuie să dețină, în calitate de chiriaș, o altă locuință de la Primărie.

Conform criteriilor aprobate, punctajul pentru lista de priorități este stabilit în funcție de suprafața de locuit a solicitantului, numărul de copii minori aflați în întreținere și venitul mediu lunar pe membru de familie.

La fel ca în anii trecuți, solicitantul, în afară de cererea tip trebuie să depună la Primăria Ploiești copii ale actelor de identitate ale tututor membrilor, copii ale actelor de stare civilă, documente de venit, adeverințe eliberate de organele financiare din care să reiasă veniturile realizate de membrii familiei, precum și orice dovadă de venit, dar și copii ale contractelor de închiriere/comodat pentru spațiul în care locuiește solicitantul.

 

 

Back To Top