Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Din probatoriul administrat, a rezultat că o parte din membrii grupării s-ar fi ocupat de activitatea de contrafacere a bancnotelor, deținând în acest sens mai multe instrumente necesare realizării acestei activități.
  • Ulterior, pachetele cu bani ar fi fost expediate prin intermediul unei societăți de coletărie către alți membrii ai grupării, de pe teritoriul României, aceștia ocupându-se de punerea lor în circulație.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești au pus în executare  marți 17 mandate de percheziție domiciliară, după cum urmează: șase  în județul Bihor, câte două în județele Bistrița-Năsăud, Dâmbovița și Timiș și câte unul în județele Arad, Caraș-Severin, Constanța, Vâlcea și Prahova, la persoane bănuite de contrafacere a bancnotelor.

Totodată au fost puse în executare și 13 mandate de aducere.

Citește și:  Sprijin material și psihologic pentru sute de copii din medii defavorizate

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești au documentat, începând cu luna iulie a.c., activitatea unui grupări infracționale formată din 13 persoane, care ar fi fost implicată în falsificarea de monedă, punerea în circulație de valori falsificate, falsificarea de valori străine, deținerea de instrumente în vederea falsificării de valori și înșelăciune, care ar fi acționat pe teritoriul României.

Din probatoriul administrat, a rezultat că o parte din membrii grupării s-ar fi ocupat de activitatea de contrafacere a bancnotelor, deținând în acest sens mai multe instrumente necesare realizării acestei activități.

Ulterior, pachetele cu bani ar fi fost expediate prin intermediul unei societăți de coletărie către alți membrii ai grupării, de pe teritoriul României, aceștia ocupându-se de punerea lor în circulație.

Citește și:  Bătaie la o ședință de Consiliu Local, încheiată la spital. VIDEO LINK

În urma perchezițiilor domiciliare au fost descoperite și ridicate obiecte utilizate la contrafacerea bancnotelor, respectiv două imprimante, folii din plastic, coli de hârtie, tonere, sumele de 222.360 de euro contrafăcuți în bancnote de 10, 20, 50, 100, 200 și 500 de euro, 540 de USD în bancnote de 20 de USD, 1.650 de lei în bancnote de 50 și 100 de lei, 1.161.000 de forinți în bancnote de 10.000 și 20.000 de forinţi.

De asemenea, au mai fost ridicate 16 telefoane mobile, înscrisuri cu valoare probatorie și o armă neletală deținută ilegal.

Persoanele bănuite au fost conduse la sediul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, iar după finalizarea audierilor, față de 4 bărbați cu vârstele cuprinse între 17 și 43 de ani, dar și față de două femei cu vârstele de 27, respectiv 44 de ani a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de ieri, 1 noiembrie a.c., aceștia au fost prezentați procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, pentru sesizarea instanței competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Astfel, Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Ploiești a admis propunerea procurorului și a emis pe numele celor două femei, dar și pe cel al bărbatului de 43 de ani, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citește și:  ÎCCJ: AGVPS nu mai are voie să organizeze competiții de pescuit sportiv

Totodată, față de tânărul de 17 ani a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Oficiului Național Central pentru combaterea falsului de monedă din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, al Serviciilor de combatere a criminalității organizate din Arad, Bistriţa-Năsăud, Caraş-Severin, Vâlcea, al brigăzilor de combatere a criminalității organizate din Constanţa, Oradea, Timişoara și de cel al inspectoratelor Județene de Jandarmi și grupărilor mobile de jandarmi din județele menționate.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale și Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor din cadrul Poliției Române

Back To Top