Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

bătaie la consiliul local
Categorie: Știri naționale

 

• Bătaie în toată regula la ședința Consiliului Local Făgăraș.
• A fost nevoie de intervenția poliției, iar patru consilieri locali au ajuns la spital.

O şedinţă extraordinară a Consiliului Local Făgăraş s-a încheiat cu o bătaie și intervenţia Poliţiei, iar câţiva consilieri au ajuns la Urgențe, la Spitalul municipal.

Scandalul ar fi izbucnit după ce primarul a afișat în oraș panouri cu numele și fotografiilor consilierilor locali care nu au votat două proiecte.
Şedinţa a avut loc la Casa de Cultură și scandalul a început cu dispute verbale între consilieri, care, ulterior, au degenerate în injurii ca la ușa cortului și chiar bătaie.

VIDEO LINK:Cei patru consilieri locali care au ajuns la spital sunt sunt Johannes Klein (FDGR), Lucian Cupu, Maius Ludu (PNL) şi Corina Polmolea (PSD).

„Patru consilieri au ajuns la spital după o ședință a Consiliului Local Făgăraș. Inimaginabil. Cei patru oameni au fost bruscați de susținători ai primarului Sucaciu. Acesta îndemna încă de dimineață făgărășenii să vină la Casa de Cultură în număr mare, în locul în care convocase consilierii în ședință. Probabil din dorința de a-i forța pe consilieri să voteze după cum vrea el.
Niciodată, în ultimii 30 de ani, nu s-a întâmplat să intervină Poliția în ședința Consiliului Local Făgăraș.

CITEȘLTE ȘI: Ciucă și Ciolacu nu l-au luat și pe ministrul Apărării la fabrica de blindate: „A fost o necorelare”

Niciodată un primar nu și-a chemat susținătorii ca într-o galerie de fotbal pentru a urla, pentru a face presiuni și pentru a intimida consilierii.
Niciodată, nimeni nu a folosit violența fizică sau verbală pentru a determina consilierii să voteze cum dorește primarul sau oricine altcineva.
Niciodată nu a fost bruscată o femeie care deține un mandat de reprezentare în Legislativul orașului.
Niciodată nu a fost bruscat un consilier care este preot în viața de zi cu zi.
Părintele Klein, doamna Polmolea, Consilierii Ludu și Cupu au ajuns la urgențe.
La orele 23, primii doi erau încă sub observație medicală. Menționăm că cei patru fac parte din trei formațiuni politice diferite. Nu contează acest lucru.
PNL Făgăraș deplânge situația la care s-a ajuns. Gestul simpatizanților primarului Sucaciu, încurajați de acesta inclusiv pe rețelele de socializare, descalifică pe toți cei care inițiază și susțin asemenea apucături grobiene. Prin Legea Administrației, primarul e obligat să vegheze la ordine și liniște publică și să asigure ordinea în ședințele pe care le convoacă. Nu să instige.
Ne delimităm categoric de aceste practici și îi încurajăm pe consilieri, indiferent de apartenența politică, să creadă în libertatea de exprimare, să își exercite liber dreptul de vot și să respecte toate drepturile și libertățile atât de greu câștigate de poporul român. (Echipa PNL Făgăraș)”, este reacția PNL Făgăraș, într-un comunicat.

Sursa: digi24.ro, monitorfg.ro

CITEȘTE ȘI: ÎCCJ: AGVPS nu mai are voie să organizeze competiții de pescuit sportiv

 

Back To Top