Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Senat
Categorie: Actual
  • IJP Prahova a cerut Senatului României informații legate de mai mulți angajați bănuiți că ar fi participat la o schemă frauduloasă de obținere de credite.
  • Prejudiciul cauzat este de 5.700.000 de lei, potrivit unui comunicat al Poliției Prahova.

Secretarul general al Senatului, Mario Oprea, a declarat a primit o Ordonanţă de predare a unor documente, din partea Inspectoratului de Politie Prahova, iar aceste documente au fost trimise încă de atunci, iar Senatul a solicitat Parchetului Prahova să le comunice dacă există calitatea de suspect şi dacă s-a dispus începerea umăririi penale în cazul vreunei persoane din acea listă. ”Singurul lucru pe care îl pot confirma este faptul că la Senat în data de 23 septembrie a venit o Ordonanţă de predare a unor documente, din partea Inspectoratului de Politie Prahova, iar aceste documente au fost trimise încă de atunci”, a spus secretarul general al Senatului. Mario Oprea a arătat că sunt mai multe persoane în acea solicitare, dar, pentru că faptele cercetate sunt începând cu 2015, în prezent, dintre acele persoane, unele şi-au încheiat contractul cu instituţia.

Prejudiciul de 5.700.000 de lei

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2015-2022, persoanele bănuite ar fi solicitat și obținut 163 de credite de la mai multe C.A.R.-uri din țară, folosind documente care conțineau date nereale privind condițiile necesare obținerii împrumuturilor. În urma perchezițiilor, au fost ridicate și indisponibilizate 8 telefoane mobile, 13.000 de lei și numeroase înscrisuri.

Citește și Noi detalii despre perchezițiile din Prahova, în dosarul de falsificare de bani. Două femei și un bărbat au fost arestați

Back To Top