Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Primăria Ploiești a anunțat că intenționează să realizeze un nou loc de joacă modern în Parc Aurora Vest.
  • Valoarea totală a investiției din Parcul Aurora Vest este de 376.654,00 lei.

Primăria Ploiești a anunțat, miercuri, că au demarat lucrările la un nou loc de joacă în Parcul Aurora Vest din municipiu. Lucrările pentru această investiție vor fi derulate în parteneriat cu firma Artsani Com SRL.

Citește și: Cât vor plăti ploieștenii pentru gigacalorie, în iarna 2022 – 2023

Locul de joacă modern din Parcul Aurora Vest va include echipamente de joacă noi, iar zona va fi pavată cu un covor din tartan - antitraumă. Tot aici vor fi realizate alei din dale, iar locul de joacă va fi împrejmuit cu gard metalic și va fi dotat cu obiecte de joacă, într-o gamă variată.

Pe lista obiectelor de joacă figurează un complex de joacă, un carusel cu figurine 3D, mai multe balansoare, precum și mai multe elemente de joacă cu figurine 3D și patru bănci din lemn, un aparat multifuncțional cu șase posturi, urmând să fie montate și cinci coșuri de gunoi. 

Citește și: Tarife noi la Parcul Municipal Ploiești Vest

Valoarea totală a investiției din Parcul Aurora Vest este de 376.654,00 lei. Până în prezent, potrivit Primăriei Ploiești, au fost realizate 12 locuri de joacă noi în cadrul unor parteneriate public-private și au fost reabilitate locurile de joacă aferente unităților de învățământ din oraș.

 

Back To Top