Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Maratonul de educație medicală, inițiativă a medicului șef UPU - SMURD Prahova, dr. Violeta Tănase, ajunge, joi, la Colegiul Național Nicolae Iorga din Vălenii de Munte.
  • Acțiunea se desfășoară în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Prahova, iar la inițiativă au răspuns ISU Prahova și Caravana cu medici.

 O nouă acțiune a Maratonului de educație medicală are loc joi, începând cu ora 09.00, la Colegiul Național Nicolae Iorga din Vălenii de Munte. Inițiativă a medicului șef UPU - SMURD, dr. Violeta Tănase, maratonul de educație medicală are drept scop ca liceenii să afle cum pot salva vieți acordând primul ajutor în cazul în care o persoană a suferit un stop cardio-respirator, dar și în cazul unor situații medicale deosebite.

Citește și: Maratonul educației medicale ajunge la Colegiul Spiru Haret din Ploiești

Acțiunea are loc în baza unui parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Prahova și la inițiativă au răspuns ISU Prahova și Caravana cu medici, un ong care oferă consultații gratuite și educație medicală în medii defavorizate din toată țara.

Prima sesiune de cursuri a avut loc în luna octombrie, la Colegiul Spiru Haret din Ploiești, iar acțiunea va continua săptămâna viitoare la Măneciu, urmând ca în a doua parte a lunii noiembrie să se desfășoare în alte două colegii din Ploiești.

Back To Top