Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Salvamontiștii din Gorj au fost solicitați să intervină, miercuri seară, pentru acordarea primului ajutor în cazul unui accident care s-a produs pe Transalpina, în zona masivului Parâng, după ce un autoturism s-a răsturnat.
  • Din cauza stratului de nori la fața locului nu s-a putut deplasa un elicopter, motiv pentru care a intervenit și o ambulanță Smurd din Petroșani, care a avut de parcurs peste 50 de km.

Salvamontiștii din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj au fost în alertă, miercuri seară, pentru acordarea primului ajutor medical unei persoane accidentată pe Transalpina, în zona masivului Parâng, în urma răsturnării cu autoturismul.

Citește și: Loc de joacă nou în Parcul Aurora din Ploiești. Anunțul Primăriei

Salvamont România - Dispeceratul Național Salvamont a anunțat că accidentul s-a produs in zona judetului Vâlcea, dar intervin, ca echipaj de prim răspuns, salvamontiștii gorjeni aflați în serviciul de tură operativă din Baza Salvamont Rânca, cu o ambulanță Salvamont.

Din păcate, din cauza stratului de nori, potrivit Salvamont România - Dispeceratul Național Salvamont, nu au fost condiții de zbor pentru intervenția unui elicopter iar, către zona accidentului a fost trimisă și o ambulanță SMURD din Petroșani, dar care a avut de parcurs peste 50 de km.

Salvamontiștii au atras din nou atenția cu privire la faptul că ambulanțele Salvamont, deși sunt dotate legal cu mijloace de semnalizare acustică și vizuală care să le asigure prioritate în trafic, nu pot folosi aceste dotări de semnalizare din cauza legislației necorelate și neactualizate.

Foto cu caracter ilustrativ - Sursa foto Salvamont Gorj

Back To Top