Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

jepii mici
Categorie: Actual
  • Incidentul de acum o săptămână, în care era să-și piardă viața, l-a trezit la realitate pe bucureșteanul de 41 de ani care a urcat pe munte în teniși, cu soția și copilul.
  • A fost unul dintre numeroșii turiști care pleacă pe traseu neechipați și nepregătiți, dar unul dintre puținii care își conștientizează greșelile și revin cu un gest de mulțumire pentru cei datorită cărora mai sunt în viață.

Vinerea trecută, bărbatul de 41 de ani a alunecat, în timp ce se afla pe Jepii Mici, și a ajuns proptit deasupra unei săritori, într-o zonă în care au avut loc accidente tragice, de-a lungul vremii. A avut noroc să găsească, în cădere, un copac uscat de care s-a sprijinit până la sosirea salvatorilor din formațiile Prahova și Bușteni, care au intervenit în acest caz.

Citiți și: Operațiune de salvare în Bucegi. Un bărbat a căzut pe Jepii Mici - FOTO

“Salut. Numele meu este Bogdan şi am fost salvat de voi în acţiunea de la Jepii Mici. Vă mulţumesc nespus pentru efortul extrem depus. Intervenţia voastră a făcut posibil ca eu să fiu astăzi acasă lângă familia mea. Am fost inconştient, arogant şi iresponsabil. Am învăţat o lecţie dură în acea zi şi cu siguranţă nu voi mai repeta greşelile făcute. Vă datorez mai mult decât vă voi putea recompensa eu vreodată.

Onoare şi respect vouă salvatori de viaţă şi de imposibil.

Bogdan”, le-a scris bărbatul salvamontiștilor care i-au salvat viața într-un mesaj publicat de Salvamont Bușteni.

Citiți și: Salvamont, singurul serviciu de urgență din țară care nu are prioritate în trafic. Legea zace de opt ani în Parlament

Back To Top