Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Polițiștii au fost anunțați de profesori cu privire la faptul că un elev a venit la școala cu un pistol
  • Surse neoficiale au declarat pentru Actualitatea Prahoveană că incidentul s-a petrecut la școala I. A. Bassarabescu din Ploiești. 
  • Pistolul a fost confiscat de către profesori în luna septembrie, însă abia joi au anunțat poliția, crezând că este unul de jucărie

Joi, în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție, au fost informați de către cadrele didactice din cadrul unei unități de învățământ, cu privire la faptul că un elev s-a prezentat la unitatea de învățământ având asupra sa un pistol cu bile din plastic.

Polițiștii deplasați la fața locului, au identificat apelanta, care a declarat faptul că în luna septembrie 2022, un alt cadru didactic ar fi confiscat un pistol cu bile de la un elev în vârstă de 12 ani, neanunțând la acel moment organele de poliție.

Citește și:  Rezultatele acțiunii rutiere din intersecția morții din Prahova, de pe DN1D: 3 șoferi lăsați pietoni și 30 de amenzi pentru viteză excesivă

În urma verificărilor efectuate, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Arme Explozivi si Substanțe Periculoase s-a stabilit faptul că pistolul în cauză este unul tip air-soft, fără marcă și face parte din categoria armelor neletale, nefiind supusă autorizării.

Citește și: Mesaj către salvamontiști, de la bărbatul salvat zilele trecute, pe Jepii Mici: “Am fost inconştient, arogant şi iresponsabil”

În cauză, a fost luată măsura sancționării contravenționale a reprezentantului legal al minorului, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/ 1991, pentru nesupravegherea acestuia, cu amendă în valoare de 200 de lei.

Back To Top