Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

educatie alimentara in scoli
Categorie: Actual

 

• Inspectoratul Școlar Județean Prahova s-a implicat într-un parteneriat cu Asociația Bucătarilor Italieni, pentru un proiect privind educația alimentară în școli.
• Miercuri, la Global School Palazzo Italia, din București, a avut loc prima întâlnire la care a fost prezentată metodologia de predare a acestui curs.

Miercuri, la sediul Global School Palazzo Italia, din București, Asociația Bucătarilor Italieni, reprezentată de Chef Enza Barbaro, președinte și Giovanni Baldantoni, secretar, a organizat prima întâlnire din cadrul proiectului „Educație alimentară în instituțiile școlare”. La eveniment au participat reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Prahova, numeroase cadre didactice și reprezentanți ai Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, care au asistat la prezentarea metodologiei de predare a educației alimentare in scoli – Nivelul 1 , curs de formare profesională.

CITEȘTE ȘI: Maratonul de educație medicală, la Colegiul Național Nicolae Iorga din Vălenii de Munte

În cadrul parteneriatului, se propune inițierea de măsuri în vederea dezvoltării de activități educaționale pentru elevii din învățământul școlar, gimnazial si liceal, atât pentru îmbunătățirea „stilului alimentar” cât și pentru promovarea folosirii produselor cu densitate calorică scăzută și bogate în fibre, pentru prevenirea îmbolnăvirilor.

În cadrul evenimentului, a avut loc și o parte practică, în cadrul căreia au fost pregătite exemple din dieta mediteraneeană: pizza cu făină de grâu dur, accentuându-se faptul că longevitatea poate fi atinsă dacă se respectă o alimentație echilibrată.

Global School Palazzo Italia este o organizație înființată la începutul anului 2020, care are ca scop, printre altele, sprijinirea tinerilor pentru a se putea integra cu ușurință pe piața muncii, dorindu-și să obțină o calificare în domeniul gastronomic sau care dețin cunoștințe teoretice si experiență practică, dar nu pot face dovada calificării.

CITEȘTE ȘI: Tulburări de Alimentație: Una din 100 de adolescente între 10 și 19 ani suferă de anorexie nervoasă

Back To Top