Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Polițiștii locali ploieșteni au efectuat, vineri dimineață, mai multe acțiuni de control care au vizat conducătorii auto care efectuează transport de persoane cu microbuze și autobuze.
  • Zeci de șoferi au fost amendați, iar sancțiunile contravenționale s-au cifrat la 20.500 de lei.

 Poliția Locală Ploiești, prin polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice, a desfășurat, vineri dimineață, acțiuni de control pentru depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule care efectuează transport de persoane cu microbuze sau autobuze fără autorizație eliberată de Primăria Ploiești, precum și pentru utilizarea altor terminale, circulația autovehiculelor pe alte trasee și oprirea în alte stații decât cele stabilite la nivelul municipiului.

Citește și: Ploiești. Termenul pentru reactualizarea dosarelor pentru închirierea locuințelor sociale. Documentele necesare

Verificările, potrivit Poliției Locale Ploiești, au avut în vedere și circulaţia autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 t în zonele de restricție reglementate de municipalitate, fără a deţine autorizaţie de acces valabilă.

Controalele polițiștilor locali s-au desfășurat pe Bulevardul București, dar și pe străzile Democrației, Găgeni, Gheorghe Grigore Cantacuzino, Ștrandului și Depoului.

173 conducători auto au fost verificați, iar polițiștii locali ploieșteni au aplicat 84 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 20.500 lei.

Back To Top