Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Un român și un italian au fost prinși, joi, la furat de trufe de pe un fond cinegetic din Prahova. 
  • Cei doi au folosit câini special antrenați și au sperat că vor da lovitura având în vedere că un kilogram de trufe negre ajunge să coste câteva sute de euro.

 Jandarmii montani au reușit să depisteze două persoane care au furat trufe de pe un fond cinegetic din Prahova. Este vorba despre un român și un italian, iar asupra acestora a fost găsită cantitatea de 1,650 kg de trufe negre.

Citește și: Șase acțiuni ale Poliției, la Ploiești, Câmpina, Văleni și Slănic. Amenzile date în câteva ore au depășit 33.000 de lei

 Astfel, joi, 3 noiembrie, jandarmii montani, potrivit IJJ Prahova, pe timpul unor acțiuni de prevenire în zona montană, au depistat două persoane asupra cărora au fost găsite trufe negre supranumite și „diamantele pământului”. Acestea au fost culese în mod ilegal din fondul cinegetic „25 Feleacu”.

Cantitatea recoltată de cei doi a fost de 1,650 kg, iar acest lucru a fost făcut cu ajutorul câinilor special antrenați pentru a căuta această specie de trufe negre. Cele două persoane au fost sancționate cu amenzi în valoare de 5000 lei, iar cantitatea de trufe a fost predată Ocolului Silvic Azuga.

Citește și: Măsuri de ordine și pază la meciul Petrolul Ploiești - UTA Arad. Trafic restricționat pe mai multe străzi din zona stadionului Ilie Oană

Trebuie precizat că un kilogram de trufe ajunge să coste chiar și câteva sute de euro.

trufe-negre-Prahova-2.jpg

trufe-negre-furate.jpg

Back To Top