Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Băicoi
Categorie: Actual

Consiliul Județean Prahova intenționează asocierea cu mai multe localități din Prahova pentru gestionarea transportului în zona metropolitană Ploiești. Un proiect de hotărâre aflat, luni, pe ordinea de zi a unei ședințe extraordinare a Consiliului Județean Prahova prevede constituirea Asociației de Dezvoltare Intercomunitare „Mobilitate Prahova”. Scopul unei astfel de asociații îl reprezintă în primul rând creșterea calității transportului public, dar și monitorizarea şi gestionarea în comun a serviciului public de transport local.

Aleșii județeni sunt convocați, luni, la ședință extraordinară, pe ordinea de zi figurând și proiectul prin care Consiliul Județean ar urma să se asocieze cu localitățile Ploiești, Băicoi, Boldești- Scăeni, Plopeni, Ariceștii Rahtivani, Blejoi, Bucov, Berceni, Bărcănești, Brazi, Păulești, Râfov, Târgșoru Vechi și Valea Călugărească pentru constituirea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Mobilitate Prahova” pentru serviciul de transport public local. Noua asociație ar putea să atragă finanțare pentru dezvoltarea transportului public local, dar și să elaboreze și să aprobe caietul/caietele de sarcini pentru elaborarea Planului de Dezvoltare a Mobilității, în aria de competență a Asociației.

Back To Top