Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Negulescu
Categorie: Actual
  • Fostul deputat Vlad Cosma a atacat la Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) soluția privind achitarea în prima instanță a lui Mircea Negulescu.
  • Negulescu a fost exclus din magistratură pentru acuzații deosebit de grave.

Conform ziarului Gândul, fostul deputat Vlad Cosma și-a bazat acțiunea prin care solicita revizuirea sentinței date în cazul lui Mircea Negulescu pe probe și mărturii ale celor pe care procurorul Mircea Negulescu i-ar fi constrâns să dea declarații neadevărate și pe un desfășurător al evenimentelor, care ar demonstra că faptele de care Mircea Negulescu l-a acuzat nu aveau cum să se petreacă în realitate. De asemenea, Vlad Cosma a anunțat că va demonstra toate neregulile săvârșite de Negulescu și va prezenta instanței sutele de plângeri formulate împotriva acestuia de către cei amenințați de-a lungul anilor (judecători, procurori, ziariști, oameni de afaceri, polițiști etc. „Am declarat apel împotriva soluției și voi continua demersul de a demonstra absolut toate infracțiunile săvârșite de Mircea Negulescu.  Există sute de declarații și plângeri împotriva acestuia, pe care le voi prezenta instanței de judecată. Cât despre plângerile pe care Mircea Negulescu le depune zilele acestea, știu cu certitudine că ele fac parte din modul lui de lucru. Mircea Negulescu a făcut plângeri pe numele tuturor celor care îl anchetează, inclusiv altor procurori de la Parchetul General, din 2017 și până în prezent. Așa “a operat” întotdeauna acest personaj obsedat de trofee. Iar acum, cu atât mai mult, depune eforturi disperate pentru ca faptele grave pentru care este acuzat să nu îl ducă acolo unde îi plăcea lui să trimită oameni nevinovați, și anume în arest. În încheiere, îi reamintesc lui Mircea Negulescu că sesizarea în acest dosar a plecat chiar de la procurorii Curții de Apel Ploiești”, a declarat, pentru PHonline, precizat fostul deputat.

Citește și Fostul procuror Mircea Negulescu, achitat într-un dosar în care era acuzat de abuz în serviciu

Back To Top