Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Dispariția a fost reclamată Poliție de către mama tinerei, luni seară. 
  • La momentul plecării aceasta era îmbrăcată într-un halat de culoare albastru, tricou de culoare gri, pantaloni de culoare negru cu flori albe.

Update: Polițiștii au găsit-o în alt județ pe tânăra de 25 de ani, din Prahova, dată dispărută acum două zile

Polițiștii prahoveni sunt în alertă după ce o tânără în vârstă de 25 de ani din Vâlcănești a plecat de acasă luni seară și nu a mai revenit. 

„La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Plopeni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, fiica sa, NEGOIȚĂ MIHAELA IZABELA, în vârstă de 25 de ani, a plecat în mod voluntar de domiciliul din comuna Vâlcănești și nu a mai revenit.

Citește și:  Creştinii îi sărbătoresc marţi pe Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril

Semnalmente: greutate aproximativ 80 de kg, înălțime aproximativ 1,72 metri, păr șaten, lung, drept, ochi căprui, prezintă un tatuaj pe antebrațul stâng de circa 8-10 cm în formă de floare.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată într-un halat de culoare albastru, tricou de culoare gri, pantaloni de culoare negru cu flori albe.

Citește și:  Peste 12.000 de elevi din Prahova primesc tablete printr-un proiect derulat de CJ în 64 de școli

Persoanele care pot oferi informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.” au precizat reprezentanții IPJ Prahova prin intermediul unui comunicat de presă. 

Back To Top