Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

facturi energie electrică
Categorie: Economic
  • Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei a demarat controale la furnizorii de electricitate, după avalanșa de reclamații privind emiterea cu întârziere a facturilor.
  • Unii consumatori s-au trezit că au de plată sume uriașe.
  • ANRE a sancționat neregulile constatate cu amenzi în valoare de 380.000 de lei.

“Ca urmare a numeroaselor sesizări privind neemiterea facturilor de energie electrică, am demarat acțiuni de control la principalii furnizori de energie electrică.

Acțiunile de control au avut ca tematică verificarea modului în care, în perioada 01.04.2022 – 30.09.2022, furnizorii și-au respectat obligația de a emite facturi conform perioadei de facturare convenită cu clienții finali.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că furnizorii controlați nu și-au respectat obligațiile legale, respectiv au emis cu întârziere sau nu au emis facturi de energie electrică după fiecare perioadă de facturare, aceștia fiind sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 380.000 lei, după cum urmează:

Citiți și: Electrica Furnizare, amendată cu 20.000 de lei de Protecția Consumatorilor, pentru emiterea cu întârziere a facturilor de energie electrică

ELECTRICA FURNIZARE           120.000 lei

HIDROELECTRICA                      70.000 lei

CEZ VÂNZARE                             60.000 lei

E.ON ENERGIE ROMÂNIA           50.000 lei

ENEL ENERGIE                            50.000 lei

ENEL ENERGIE MUNTENIA        30.000 lei”, a transmis Dumitru Chiriţă, președintele ANRE.

Back To Top