Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Polițiștii au fost anunțați noaptea trecută de dispariția minorei. 
  • Semnalmente: aproximativ 1,55 metri înălțime, 64 de kg, păr brunet, lung, față ovală, ochi căprui, fără semne particulare.

UPDATE: Potrivit IPJ Prahova minora a fost depistată în după amiaza zilei de joi. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni pe durata dispariției de la domiciliu.

Știre inițială

Polițiștii prahoveni sunt în alertă după ce o minoră din comuna Berceni a plecat de acasă și nu s-a mai întors. 

Joi noapte, în jurul orei 00:15, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărescă au fost sesizați de către o femeie din comuna Berceni, despre faptul că fiica sa BARANGĂ BIANCA LOREDANA, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu în cursul serii trecute, fără a spune unde și nu s-a mai întors.

Citește și:  Un centru de colectare selectivă a deșeurilor, de peste 5,5 milioane de euro, pe Centura de Est a Ploieștiului. Proiectul va fi depus în cadrul PNRR

Semnalmente: aproximativ 1,55 metri înălțime, 64 de kg, păr brunet, lung, față ovală, ochi căprui, fără semne particulare.

La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu un hanorac negru, un tricou albastru, pantaloni închiși la culoare, fiind încălțată cu pantofi sport, albi.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la minora în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Update: Minora a fost depistată, iar pe durata plecării voluntare de la domiciliu nu a fost victime niciune infracțiuni, au anunțat reprezentanții IJP prahova, joi după-amiază.

Back To Top